Disclaimer

Aansprakelijkheid

Met deze website bied ik patiënten, bezoekers, professionals, studenten en overige geïnteresseerden informatie. Ondanks dat deze website met zorg en aandacht is samengesteld kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie en content die op de website van Anke de Mesoloog staat vermeld kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Anke de Mesoloog is niet aansprakelijk voor elke vorm van directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, ontstaan door het gebruik van deze websites of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website.

Copyright

De op deze website getoonde informatie, zoals teksten, afbeeldingen, merken, logo’s, (handels)namen of informatie in andere vorm, zijn eigendom van Anke de Mesoloog, of zijn met toestemming van de eigenaar voor gebruik op deze website aan Anke de Mesoloog verstrekt. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Anke de Mesoloog.

Veiligheid website

Met de grootst mogelijke zorg probeert Anke de Mesoloog deze website te beschermen tegen ongewenst bezoek van personen en/of virussen. Mocht het toch zo zijn, dan heeft Anke de Mesoloog geen enkele aansprakelijkheid.

Hyperlinks

Op de website staan hyperlinks naar andere websites. Deze sites worden niet door Anke de Mesoloog beheerd en Anke de Mesoloog is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

Email disclaimer

Door Anke de Mesoloog verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Ook het vermenigvuldigen, openbaar maken, verstrekken en/of verspreiden van deze informatie is niet toegestaan. Anke de Mesoloog staat niet in voor de juiste, volledige en tijdige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mail.