Reactie plaatsen

Reacties

Ileana Uriarte
een maand geleden

After two years with skin problems, infections, eczema, without any results with a specialist, I decided to try Mesoloog and I am very grateful because it has worked very well. After 3 appointments my organism has reacted to the homeopathic medicines very positive. Very recommend.

Linda
5 maanden geleden

Ik vind het spannend of het zo blijft…. Maar alle uitslag in mijn gezicht en rug zijn zo goed als verdwenen. Ook mijn vermoeidheid is een stuk minder! Anke voelt geïnteresseerd en doortastend. Ik heb vertrouwen in de weg die we onderzoeken naar klachtenvrij. Ook bijzonder dat de natuur zo krachtig is om je ondersteunen/genezen. Amen :)

Renate
7 maanden geleden

Anke neemt echt de tijd om je te helpen, is altijd goed voorbereid en is zeer succesvol in het verhelpen van klachten door goed te kijken naar mogelijke oorzaken. Aanrader.

Hellen
7 maanden geleden

Ik ben via mijn fysiotherapeute in contact gekomen met Anke. Mesologie was mij onbekend. De uitgebreide intake en oprechte interesse van Anke om met mijn vragen en klachten aan de slag te gaan trokken mij over de streep. In maart mijn intake gehad en in mei mijn tweede consult. In de tussentijd zijn veel dingen veranderd: ik heb meer energie, houd minder vocht vast, heb minder dorst, minder behoefte aan suiker, minder trillingen en (buik)krampen, houd minder vocht vast, vrolijker, optimistischer en meer scherpte en focus. In juli mijn volgende afspraak maar we zijn op zeker op de goede weg samen. En zo voelt het ook, als een reis die we samen afleggen. Dank, Anke! 🙏🏻

Gijs
10 maanden geleden

Al jaren had ik last van eczeem op mijn gezicht. Door een aantal sessies en de juiste adviezen is het eczeem verdwenen. Anke laat je inzien dat je het van binnenuit moet zoeken naar de oplossing. Blij met het resultaat. Ga zo door Anke!

Justin
een jaar geleden

Ik voelde me echt welkom daar.
Anke verteld je precies wat ze gaat goed en hoe.
Daarna uitgebreide onderzoek van Anke gehad.
Zij uitlegde na afloop alles uit. Wat je kan doen en wat niet.
Heel leuk en aardig mens.
Ik zal zeggen ga en ervaar het allemaal zelf.
Ga zo door Anke. Je bent echt goed bezig.

L De graaf
een jaar geleden

Mijn dochter kampt al jaren met eczeem.
Ze is bij Anke in behandeling gegaan en kreeg een zeer uitgebreid onderzoek en naar aanleiding daarvan voedingsadvies en supplementen.
We zijn verbijsterd, het eczeem is weg.
Ik ben erg te spreken over de kundigheid van Anke. Ze neemt alle tijd en geeft een uitgebreid rapport na afloop.
We zijn heel blij!